2.719 locuri de muncă sunt disponibile în Bucureşti

0
185
Pixabay

Un număr de 2.719 locuri de muncă sunt vacante în evidenţele Agenţiei Municipale pentru Ocuparea Forţei de Munca (AMOFM) Bucureşti, în perioada 13 – 20 aprilie 2022.

Dintre acestea, 310 sunt destinate persoanelor cu studii superioare, 354 de locuri de muncă sunt pentru persoanele cu studii medii, 1.539 pentru muncitorii calificaţi, iar 516 locuri de muncă sunt pentru muncitorii necalificaţi, scrie Agerpres.

Baza de date a locurilor de muncă vacante este în dinamică, astfel că AMOFM Bucureşti publică zilnic, pe site-ul instituţiei, locurile de muncă vacante declarate de către angajatori.

Conform Legii 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă, modificată şi completată ulterior, AMOFM Bucureşti furnizează serviciul de mediere a muncii prin care se realizează punerea în legatură a angajatorilor cu persoanele în căutarea unui loc de muncă, în vederea stabilirii de raporturi de muncă sau de serviciu. Serviciul de mediere a muncii se acordă gratuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.