31 decembrie – termenul limită pentru actualizarea autorizațiilor de parcare în Sectorul 3

 Primăria Sectorului 3 anunță faptul că 31 decembrie este termenul limită pentru depunerea documentelor în vederea actualizării autorizațiilor de parcare. Actualizarea periodică a datelor  din autorizația de parcare se realizează în conformitate cu prevederile Regulamentului privind gestionarea locurilor de parcare de reședință din sectorul 3.

Actele necesare pentru actualizarea informațiilor sunt: CI, talon, ITP, asigurare auto, contract de comodat (dacă este cazul) și autorizația de parcare inițială (copii ale acestor acte).

Astfel, persoanele care dețin un loc de parcare de reședință ale căror  autorizații au fost emise până la 1 februarie 2019 și nu vor fi actualizate până la data de 31 decembrie 2020, își pierd valabilitatea, conform Regulamenului în vigoare.

Persoanele care dețin un loc de parcare își pot trimite actele în vederea actualizării informațiilor, accesând site-ul www.primarie3.ro, platforma GIS (Sistemul Informatic de Gestionare a Parcărilor).

Persoanele care nu au acces la internet sau nu beneficiază de infrastructura electronică necesară sunt așteptate la sediul Primăriei Sectorului 3 din Calea Dudești nr. 191. Menționăm că autorizațiile de parcare care au fost emise în perioada, 1 februarie 2019 – prezent nu necesită actualizare dacă actele solicitate nu s-au modificat.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati