31 martie, data limită pentru obținerea bonificației la plata taxelor și impozitelor locale în Sectorul 3

0
sursa foto: www.primarie3.ro

Primăria Sectorului 3 anunță faptul că 31 martie este data limită la care contribuabilii își pot achita taxele și impozitele locale cu bonificație de 10%.

Cea mai simplă modalitate de plată a obligațiilor fiscale este online, prin platforma  www.ghiseul.ro. Persoanele fizice pot primi online userul și parola accesând adresa https://www.ghiseul.ro/ghiseul/public/credentiale, iar persoanele juridice le pot obține la sediul DGITL Sector 3 din str. Sf. Vineri nr. 32.

Pentru a veni în ajutorul persoanelor care doresc să-și creeze un cont pe această platformă, punem la dispoziție tutorialul video atașat acestui comunicat.

Direcţia Generală de Impozite şi Taxe Locale Sector 3 pune la dispoziţia contribuabililor cele trei sedii situate în str. Sfânta Vineri nr. 32, str. Lucreţiu Pătrăşcanu nr. 3-5 şi str. Câmpia Libertății nr. 36. Programul de lucru la sediile DGITL Sector 3 este următorul: luni, marți, miercuri și vineri de la 8.30 la 16.30, iar joi de la ora 8.30- la 18.30. De asemenea, contribuabilii îşi pot achita obligaţiile fiscale şi la toate oficiile poştale şi agenţiile CEC de pe raza Sectorului 3.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version