Gabriela Firea, despre protestul din Piața Victoriei: Se pare că eforturile tuturor sunt zădărnicite

Eforturile tuturor sunt zădărnicite, iar recomandările epidemiologilor sunt ignorate, a scris primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, despre protestul neautorizat din Piața Victoriei, care a avut loc deși astfel de manifestări sunt interzise în starea de alertă.

„Dragi prieteni virtuali, cum apreciați adunările publice în această perioadă de răspândire a noului virus? Dovadă d : 1. responsabilitate sau 2. iresponsabilitate?”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

„Întreaga lume s-a oprit din loc. Am făcut cu toții sacrificii pentru evitarea contaminării pe scară largă. Nu v-ați întâlnit cu familia și prietenii. Ați lucrat de acasă. Se pare că eforturile tuturor sunt zădărnicite. Suntem în plină pandemie. Nu s-a descoperit vaccinul și tratamentul minune. Ne dorim să repornim economia, pentru a preveni pe cât posibil o prăbușire economică. Între timp, recomandările epidemiologilor sunt ignorate. Mă întreb, încotro ne îndreptăm”, a scris Firea.

Circa 100-200 de persoane s-au adunat în Piața Victoriei pentru a protesta față de restricțiile adoptate de autorități. Oamenii nu au purtat mască, s-au îmbrățișat și și-au strâns mâinile.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati