Daniel Ghiță – ATAC la adresa ”franțuzoaicei” Clotilde Armand și a presei din Franța: Vouă nu vă e rușine cu Clotilde? Luați-o și ascundeți-o în Guadalupe, că o să râdă tot mapamondul de voi!

Daniel Ghiță, fost luptător K1 si actual deputat de Ilfov, continuă seria atacurilor la adresa primarului Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand, după scandalul legat de apariția mai multor imagini publice în care edilul a intrat în sala de sortare a voturilor la scurt timp după alegerile pentru Primăria Sectorului 1. 

Fostul luptător K1 transmite un mesaj francezilor, aluzie la originea primarului Sectorului 1: Francezilor, vouă nu vă e rușine cu Clotilde? Luați-o și ascundeți-o în Guadalupe, că o să râdă tot mapamondul de voi!

Deputatul Daniel Ghiță reamintește că cei din presa franceză  îi ”cântau osanale(…) Clotildei după ce a șmenuit ( fraudat ) alegerile, și se lăudau că o franțuzoaică a ajuns să conducă un sector din București!”

  • ”Dar despre furatul voturilor văd că francezii nu mai zic nimic. Nici despre cum ne-a aruncat franțuzoaica orașul la șobolani, ca în Evul Mediu! Mai lipsește numai ciuma!

Bine mă, francezilor, dar vouă nu vă e rușine cu regina gunoaielor, că vă faceți de râs în toată lumea ce poamă ați susținut?”, , a spus Ghiță printr-o declarație de presă.

  • ”Nu mai bine o chemați voi acasă și o ascundeți pe undeva prin Guadalupe, până nu o să vuiască presa internațională că marea speranță a politicii franceze din străinătate s-a dovedit o hoață ordinară?” – conchide parlamentarul în declarația de presă transmisă redacției.

IMAGINI ULUITOARE! Clotilde Armand – filmată în timp ce umbla în sala cu sacii cu voturi după alegerile de la Primăria Sectorului 1

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati