A fost alertă cu bombă la Mega Mall, în București

0
Foto: Facebook / SRI - Serviciul Român de Informații

Autoritățile au intrat în alertă după ce la 112 a venit un apel privind amplasarea unei bombe la Mega Mall, situat în Bulevardul Pierre de Coubertin 3-5 din Sectorul 2, potrivit antena3.ro.

Alerta cu bomba a fost dată luni seară, aproape de ora închiderii. Complexul comercial a avut program normal de funcționare, respectiv până la orele 23:00, în cinematograf și hipermarket.

Mai multe echipe de poliţie alături de echipele de la CBRN au verificat întreaga parcare  a centrului comercial Mega Mall din Sectorul 2 Bucureşti , după ce o persoană a sunat la 112 şi a sesizat existența unui dispozitiv exploziv. Sute de oameni au fost evacuaţi din sălile de cinema.

„Astăzi, 17 aprilie 2023, în jurul orei 22.00, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 9 a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, într-un centru comercial din Sectorul 2, ar fi fost amplasat un dispozitiv exploziv.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul secției pentru a lua primele măsuri. De asemenea, sunt prezenți specialiști pirotehniști pentru efectuarea de verificări specifice”, se precizează în comunicatul oficial al poliției.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version