A sosit o nouă tranșă de vouchere pentru persoanele care s-au vaccinat în Sectorul 3

0

Primăria Sectorului 3 anunță faptul că a primit o nouă tranșă de vouchere de la Direcția de Sănătate Publică București și începând de joi persoanele care s-au vaccinat cu schema completă le pot ridica.

Acestea vor putea intra în posesia tichetelor de masă în valoare de 100 de lei la centrul de vaccinare unde s-a efectuat imunizarea, în limita stocului disponibil.

Persoanele care s-au vaccinat la centrul drive-thru își pot ridica tichetele de la centrul de vaccinare împotriva Covid-19 din Mall Vitan (Calea Vitan 55-59), la etajul 2.

Locuitorii Sectorului 3 sunt încurajați să sune la numerele de telefon puse la dispoziție pentru fiecare centru în vederea obținerii de informații cu privire la disponibilitatea voucherelor, având în vedere numărul limitat:

– Centrul de vaccinare împotriva Covid-19 din Mall Park Lake – 2552 vouchere;

– Centrul de vaccinare non-stop împotriva Covid-19 (str. Nerva Traian nr. 1) – 237 vouchere;

– Centrul de vaccinare împotriva Covid-19 din Mall Vitan – 621 vouchere;

– Centrul de vaccinare împotriva Covid-19 drive-thru – 81 vouchere.

Voucherele se acordă în conformitate cu prevederile OG 19/2021, pentru toate persoanele (adulți și copii cu vârsta peste 12 ani) care, începând cu data de 3 septembrie, au schema de vaccinare completă, respectiv două doze de vaccin Astra Zeneca, Moderna, Pfizer, sau o doză Janssen.

Conform Ordinului nr. 2359/2021, perioada de 60 de zile în care se pot obține voucherele s-a majorat la șase luni de la efectuarea celei de-a doua doze, astfel încât tuturor celor eligibili să le fie respectat dreptul de a le primi.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version