Abonamente de călătorie integrate în Bucureşti pentru STB şi tren, disponibile prin aplicaţia 24pay

0
163

Locuitorii din regiunea București-Ilfov au la dispoziție un nou serviciu digital în aplicația 24pay: abonamente de călătorie integrate pentru călătoriile pe liniile de suprafață cu autobuzul, troleibuzul sau tramvaiul și trenul în zona metropolitană București-Ilfov.

  • Începând de astăzi, 31 octombrie, vor fi disponibile în aplicație abonamente integrate de 1, 6 sau 12 luni pentru călătorii pe liniile de suprafață și cu trenul, pe linia Gara de Nord-Otopeni.

Utilizatorii pot plăti abonamentele cu cardul direct din aplicație, fără a mai pierde timp la casele de bilete. Activarea acestui serviciu este posibil prin parteneriatul 24pay cu operatorul STB, care administrează Sistemul Automat de Taxare.

Acest sistem include și ceilalți operatori din aria metropolitană București – Ilfov: Serviciul Transport Voluntari (STV SA), Ecotrans STCM SRL, Regio Serv Transport SRL, precum și operatorii feroviari CFR Calatori și TFC, care operează curse regulate pe ruta Gara De Nord – Otopeni.

Aplicația 24pay este o soluție de plată digitală pentru transportul în comun cu prezență în 18 orașe din România, dezvoltată de compania PTP Online și deținută de PayPoint România.

În luna octombrie 2022 a fost lansat și serviciul de plăți facturi în aplicație, prin care utilizatorii din toată țara pot să achite ușor și rapid utilitățile și facturile pentru servicii financiare sau telefonie mobilă. Plățile pentru plata facturilor, dar și pentru achiziționarea biletelor și abonamentelor de călătorie sunt derulate în baza parteneriatului încheiat cu Banca Transilvania.

”Obiectivul nostru principal este să oferim o soluție de plată digitală completă și accesibilă tuturor românilor, iar lansarea acestui nou serviciu este un exemplu foarte bun pentru viziunea pe care o avem pentru 24pay. Suntem într-un proces activ de transformare și dezvoltare a aplicației, iar în curând vom adăuga noi servicii gândite pentru a ușura accesul utilizatorilor la produse și servicii financiare și de entertainment.”, a declarat Utku Ogrendil, CEO PayPoint Services.

Peste 1 milion de descărcări ale aplicației 24pay au fost până acum înregistrate în magazinele online de pe terminalele AppleHuawei și cu Android.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.