Accesul în Biblioteca Națională a României, permis doar persoanelor cu certificat verde

0

Accesul în Biblioteca Națională a României este permis doar persoanelor care fac dovada că sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanelor care fac dovada că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

”În conformitate cu Hotărârea de Guvern nr. 1050/02.10.2021, vă informăm că începând de mâine, 5 octombrie, accesul în Biblioteca Națională a României va fi permis doar persoanelor care fac dovada că sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanelor care fac dovada că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.”, se precizează într-un comunicat de presă.

De asemenea, accesul în Bibliotecă este condiționat de purtarea măștii de protecție pe toată durata vizitei în instituție, mai spune sursa citată.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version