Accident grav în București! Un autoturism s-a ciocnit puternic de o autospecială de poliție

Accident grav în București, pe șoseaua Barbu Văcărescu, după ce un autoturism s-a ciocnit puternic de o autospecială de poliție. Linia 5 de tramvai este blocată.

Din primele informații, se pare că un autoturism și o autospecială de poliție s-au ciocnit puternic.

De asemenea, linia 5 de tramvai este blocată. „Linia 5 – blocată pe Str. Barbu Văcărescu la stația Ceaikovski, pe sensul spre Piața Băneasa. Cauza: eveniment de circulație terți. Tramvaiele circulă deviat”, a anunțat STB pe Twitter.

La locul accidentului au ajuns imediat trei ambulanțe, mai spune sursa citată.

”La data de 08 Noiembrie a.c., în jurul orei 08.47, Brigada Rutieră a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112 cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe str. Barbu Văcărescu, din sectorul 2. Din primele informaţii, conducătorul unui autospeciale de poliţie din cadrul Secţiei 6 care se afla în deplasare pe str.Barbu Văcărescu având în funcţiune mijloacele speciale de avertizare luminoase şi sonore a intrat în coliziune cu un alt autovehicul”, anunţă Brigada de Poliţie Rutieră a Capitalei
  • În urma accidentului de circulaţie, au fost răniţi şoferul autospecialei de poliţie şi pasagerul, care au fost transportaţi la spital.
”Se efectuează cercetarea la faţa locului în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs accidentul de circulaţie.
Pe durata cercetării la faţa locului traficul tramvaielor pe str.Barbu Văcărescu este restricţionat pe ambele sensuri de deplasare”, precizează poliţiştii.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati