Activitate inedită în Ilfov pentru a promova adopția animalelor. Clasă de yoga alături de câini salvați

Clinica veterinară Ohana Vet împreună cu Protecția Animalelor CJ Ilfov și Adăpostul Speranța organizează, în data de 6 ianuarie, ora 14:00, o clasă de yoga cu animale salvate. Mai exact, cu câini din Adăpostul Speranța.

Evenimentul are loc la studioul de fotografie Lightaholic, pus la dispoziție pro-bono, și va fi ghidat de Georgiana Buta, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați instructori de yoga.

Scopul clasei de yoga este de a promova adopția și sterilizarea animalelor și de a ajuta animalele din adăposturi.

  • Toți banii încasați din taxa de participare de 100 de lei vor fi donați Adăpostului Speranța, acolo unde se află 500 de câini.

”Ne bucurăm enorm că protagoniștii acestui eveniment vor fi câinii noștri. Avem adăpostul plin, oamenii continuă să arunce animalele la margine de drum, de parcă ar fi simple obiecte. Avem nevoie de astfel de inițiative, prin care să arătăm cât de multă bucurie aduce un câine în viața noastră. Într-un adăpost de animale, iarna e cel mai greu. E nevoie de mai multă hrană, de paie. Ajutorul primit în urma acestui eveniment poate nu va schimba lucrurile total, dar va ajuta enorm sufletele din adăpost.”, a declarat Anca Tomescu, președinte Adăpostul Speranța.

”Într-o societate civilizată, toate părțile, statul, privatul și societatea civilă, au același scop. Să schimbe lumea în bine. Mă bucur enorm să văd o astfel de colaborare. Practic, invităm oamenii să-și regăsească sufletul și direct, și indirect”, completează Hilde Tudora, șef Birou Protecția Animalelor CJ Ilfov.

Yoga cu câini are beneficii multiple atât pentru practicanți, cât și pentru patrupezi. Pentru yogini, practica reduce stresul și anxietatea, le permite să experimenteze o stare de prezență și relaxare, iar pentru prietenii patrupezi reprezintă un exercițiu bun de socializare.

Rescue Dog Yoga este un proiect permanent organizat de Ohana Vet în parteneriat cu Protecția Animalelor CJ Ilfov, iar clasa de yoga din 6 ianuarie este primul eveniment din serie. Toți câinii prezenți la clasa de yoga sunt disponibili pentru adopție.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati