Actorul Ciprian Nemeșiu a murit, după ce s-a aruncat de la etaj. “Ai grijă de tine, acolo unde ai plecat!”

Tragedie fără margini în lumea teatrului românesc. Ciprian Nemeșiu (39 de ani), unul dintre cei mai talentanți actori din noua generație, a murit, după ce s-ar fi aruncat de la etaj.

Anunțul a fost făcut de colegii săi din trupa de improvizație “Freeze”.

“Ai grijă te tine, Ciprian, acolo unde ai plecat! Am râs mult împreună, acum plângem fără tine. Pentru noi rămâi cel mai frumos spectacol. Îți mulțumim pentru tot și te iubim!”, este mesajul trist pe care colegii de trupă ai lui Ciprian Nemeșiu l-au publicat pe pagina de Facebook.

Totodată, Ciprian Nemeșiu a fost și trainer de improvizație în cadrul școlii de actorie Dream & Act. Acesta a murit luni, 8 martie. Din primele informații, actorul s-a sinucis, aruncându-se de la etajul unui bloc din Sectorul 2 al Capitalei, unde, de altfel, și locuia, scrie gandul.ro.

Ciprian Nemeșiu a absolvit Facultatea de Actorie din cadrul Universității Spiru Haret și Facultatea de Relaţii Economice din cadrul Universităţii Româno-Americane. De-a lungul vieții, a fost angajat al hotelurilor Howard Johnson Grand Plaza Hotel și Ramada Plaza.

Totodată, Ciprian Nemeșiu a colaborat cu televiziunile Brava Tv, Happy Fish și Digi24, dar și cu multe teatre din Capitală. A pus bazele trupei de improvizație “Freeze” și a fost trainer în cadrul școlii de actorie Dream & Act.

Ultima postare pe Facebook. Anunța un nou curs de improvizație

Prin intermediul ultimei postări pe Facebook, Ciprian Nemeșiu își anunțat urmăritorii că începe un nou curs de improvizație, care îi oferă multă poftă de muncă.

“Încep… din nou. Habar n-am câte cursuri am ținut până acum. Nu am avut niciodată liste de genul. Ce știu e că mă bucur de fiecare dată ca și cum ar fi prima oară. Nici n-are cum să fie altfel. Cursurile de impro sunt mișto – cunoști oameni noi, ai parte de provocări noi, te dezvolți distrându-te, mai spui ce-ți trece prin minte fără să fii judecat… scoți sufletul la zburdat. Și chiar dacă stau pe margine… mă bucur de ce se întâmplă în fața mea. Atât. Vă aștept să facem un curs, așa, ca după multe luni de stat în casă”, scria Ciprian Nemeșiu pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati