Adevărul despre bărbatul agresat de George Simion la festivalul “Micul de Aur” | FOTO&VIDEO

1
5815

 

„În legătură cu filmarea de la ”Festivalul Micul de Aur” în care sunt făcut cu ou și cu oțet de către un domn care a prezentat povestea denaturat, încercând să arate că ar fi fost victima unei agresiuni din partea mea, țin să fac câteva lămuriri, mai ales că am aflat ulterior că persoanele care au generat scandalul de sâmbătă seara sunt membri USR. Aceștia sunt: Marian Petcu (cel care făcea semne obscene în mod insistent), Ioana Popescu și Alexandra Iordăchescu – toți useriști convinși așa cum reiese de pe paginile lor sociale.

  1. Acel domn a încercat în repetate rânduri să mă provoace (unele dintre aceste încercări fiind vizibile și pe filmare), venind cu telefonul în mână și aruncând fel de fel de acuze la adresa mea. Înainte de acest episod, domnul în cauză a încercat în mod insistent, împreună cu prietenii săi #rezist, să vină la masa la care stăteam alături de mai multe persoane, arătând semne obscene și aducând injurii.
  2. Se poate observa, tot pe filmare, faptul că atitudinea mea a fost una relaxată. Chiar stăteam de vorbă cu o persoană în momentul în care acest individ, care a îmbrăcat ulterior haina de victimă, a venit în dreptul meu iarăși să mă întrebe tot felul de prostii și să mă acuze de tot felul de bazaconii.
  3. Legat de presupusa agresiune: în momentul în care l-am atins pe mână, a început să zbiere că îl agresez! Sunt foarte mulți martori care pot confirma spusele mele, tehnicile de manipulare folosite de experții în propagandă #rezist nu stau în picioare, nu a existat nicio agresiune, ci doar un grup foarte gălăgios care ne invada spațiul privat, mie, soției mele și prietenilor cu care eram.

În încheiere, mulțumesc tuturor românilor care au fost prezenți la Festivalul ”Micul de Aur” și mă bucur că am petrecut timpul împreună și v-am putut asculta nevoile și problemele.”, relatează George Simion.
Întregul video cu useriștii supărați a fost postat de sâmbătă seara aici: https://fb.watch/nq2Pk7AVEo/

1 COMENTARIU

  1. Cea mai slaba organizare ever. Am dat 200 de lei pe mâncare și nu am avut un loc la o masa unde sa mănânc, am încercat sa vorbesc cu cineva din staff și soluția este sa mănânci pe jos pe iarba sau sa te targuiesti cu cei care ocupa mesele și după ce termina de mancat nu vor sa le elibereze sau le țin ocupate câte jumătate de ora doar pana se întorc ceilalți membrii din grupul lor de la coada.
    Nu le pasa de nimic preturi extra mega umflate spre exemplu la Ciotoianu 3 mici sunt 30 de lei, de 3 ori prețul din locația lor, sa mai vorbesc de sistemul de alimentare a cardului pe baza căruia cumperi și nu ai nici un control despre suma rămasă, atâta tot ca ți se înapoiază restul de bani rămași dacă mergi la casele amenajate de la intrare. Bani sa decartezi în rest nu contează ca arunci mancarea pentru ca nu ai unde sa o mănânci sau sa îți fie măcar impachetata sa o poți lua la pachet acasă. Jalnic, asa festival… nu mai zic nimic de locul de organizare care nu are nici măcar un loc de parcare disponibil.
    Bafta la cheltuit ce sa zic, mai bine donam banii la un copil amarat. Aa era sa sa uit, organizatorul șterge mesajele și îți blochează accesul la pagina de FB a evenimentului dacă cumva îndrăznești sa îți expui părerea, un mare comunist ce sa mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.