Adrian Vigheciu, consilier general PMB, acuzații la adresa primarului Sectorului 6: ”Conflict de interese? Cârdăşie? Afacere?”

0

Adrian Vigheciu, consilier general al Capitalei din partea PSD, îl acuză pe primarul Sectorului 6 Ciprian Ciucu că plăteşte 30.000 euro lunar pe nişte containere în care să înveţe elevii, chiar dacă renovarea Colegiului Tehnic „Gheorghe Asachi” e finalizată.

  • „Conflict de interese? Cârdăşie? Afacere? Doar primarul Ciucu ne poate explica! Firma care s-a ocupat de renovarea Colegiului Tehnic «Gheorghe Asachi» din Sectorul 6 a dat spre închiriat şi containerele în care s-au mutat cursurile în timpul lucrărilor şi în care, la ora la care vorbim, copiii şi profesorii suferă de frig”, a declarat Adrian Vigheciu, potrivit unei postări de miercuri pe pagina de Facebook a PSD.
Social-democratul a adăugat că ”ce este cu adevărat halucinant” este că primarul Ciprian Ciucu ”continuă să plătească pentru containere aproximativ 30.000 de euro lunar, deşi şcoala este gata de luni bune”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version