Adriana Bahmuțeanu oferă consiliere psihologică gratuită persoanelor afectate de pandemie

Adriana Bahmuțeanu profită că și-a schimbat radical domeniul de activitate, în prezent fiind masterand în Psihologie clinică la Universitatea Hyperion și consilier de dezvoltare personală pentru familie, parenting și divorț, așa că s-a înscris și într-un inedit program de voluntariat. Acesta este menit să-i ajute pe cei afectați de criza actuală, generată de pandemia de coronavirus.

Adriana Bahmuțeanu s-a înscris ca voluntar în proiectul Gamma Health Project, pentru a oferi suport psihologic persoanelor afectate de pandemie: „Acum ceva timp am câștigat niște bani în urma unui proces cu o firmă de salubritate. Și, pentru că anul acesta contractul meu cu Antena s-a terminat, m-am gândit să folosesc banii pentru salubrizarea mea interioară și să mă ocup de mine, să îmi termin masteratul și formarea în terapie sistemică. Între timp a venit Covid, așa că am citit vreo 50 de cărți, m-am «salubrizat» să îmi ajungă vreo 5 ani, și aștept vremuri mai bune. Chiar vreau să îmi reiau activitatea și să mă întorc în presă, pentru că prima iubire nu se uită niciodată. Dar mi-a folosit enorm perioada asta şi uneori simt că nu am timp să fac tot ce mi-am propus într-o zi. Acum ar fi trebuit să facem practică în spitalul Obregia. Pentru că nu se poate, facem voluntariat și e chiar mai bine, pentru că sunt cazuri diverse și uneori foarte grele”, a declarat Adriana Bahmuțeanu pentru Click!

Adriana Bahmuțeanu face parte din echipa de 50 de psihologi voluntari Gamma Health Project, care stau la dispozitia persoanelor afectate de pandemia Covid. Misiunea lor este aceea de a răspunde la nevoia urgentă a oamenilor de a găsi modalități prin care să facă față presiunilor actuale generate de criză. Institutul oferă sprijin psihologic gratuit, în sesiuni telefonice (0741 093 131) și/sau audio-video (whatsapp, skype etc).

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati