Aeroport Otopeni: Porţile de control automat la frontieră vor fi relocate, anunță CNAB

Capacitatea de procesare va fi redusă temporar, de vineri, în urma măsurilor luate pentru implementarea fluxurilor Schengen/non-Schengen la Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti (OTP), informează Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB).
  • Începând de vineri, 1 martie 2024, porţile de control automat la frontieră (ABC – automatic border control) vor fi relocate de pe actualul flux de Plecări Internaţionale pe viitorul flux de Plecări non-Schengen, arată sursa citată.

„În continuarea măsurilor luate pentru implementarea fluxurilor Schengen/non-Schengen la Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti, începând de vineri, 1 martie 2024, porţile de control automat la frontieră (ABC – automatic border control) vor fi relocate de către Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră de pe actualul flux de Plecări Internaţionale pe viitorul flux de Plecări non-Schengen. Astfel, temporar, capacitatea de procesare va fi redusă”, se menţionează în comunicat.

Potrivit sursei citate, CNAB şi Poliţia de Frontieră depun toate eforturile pentru a minimiza disconfortul pasagerilor în luna martie, când se finalizează reconfigurarea Schengen a terminalelor Aeroportului Henri Coandă.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati