Aeroporturi Bucureşti a demarat programul de reparaţii curente pe fluxurile de pasageri

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) a demarat programul de reparaţii curente pe fluxurile de pasageri, primele lucrări urmând să se deruleze în sala de aşteptare de pe culoarul de legătură dintre terminalele Sosiri şi Plecări ale Aeroportului Internaţional Henri Coandă Bucureşti.

Potrivit unui comunicat de presă, lucrările constau în refacerea branşamentelor electrice şi reparaţii la pereţi, arată Agerpres.

„După finalizarea lucrărilor, zona va fi reconfigurată, aici urmând să se reamplaseze ghişeele rent a car, mutate temporar la parter, în perioada pandemiei de Covid 19. Această acţiune de mentenanţă se derulează în toate zonele de terminal de pasageri şi va include şi grupurile sanitare nemodernizate în ultimii doi ani”, se menţionează în comunicat.

Totodată, CNAB dă asigurări că lucrările se vor derula astfel încât să producă un disconfort minim pasagerilor.

„Acţiunile se vor derula până la începerea efectivă a lucrărilor ample de modernizare a Aeroportului Internaţional Henri Coandă Bucureşti, proces început în urmă cu o săptămână, prin publicarea anunţului pentru licitaţie”, se mai precizează în comunicat.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati