Aglomerație uriașă la telecabina Sinaia. „Suntem aici de la 7:30. E ora 11:42 și încă n-am urcat” – VIDEO

Românii care au vrut să profite de minivacanța de 24 ianuarie (Ziua Unirii Principatelor Române) și s-au dus la munte pe Valea Prahovei au fost neplăcut surprinși de coada uriașă formată la telecabina din Sinaia.

În imaginile publicate pe rețelele de socializare se vede că sute de oameni care voiau să urce pe pârtie ca să schieze așteptau la o coadă uriașă.

La un moment dat, unii au început să strige „Hoții, hoții!”.

„Vai de capul nostru, ce-am ajuns. E vai de steaua noastră. Este ora 11:42 și încă n-am urcat sus. Suntem aici de la 7 jumate. Hai să fie de bine, ura! I love you, România!”, a comentat unul dintre turiști, care a surprins întreaga scenă.

Andrei Brebuleț, unul dintre cei care au stat la coada uriașă, a  condamnat atât atitudinea angajaților Primăriei Sinaia, cât și managementul practicat la Gondola Carp.

Gondola Sinaia, sunteti o bataie de joc. Azi, soare, cald, vant zero, sunteti incapabili sa porniti vreuna din instalatiile noi, gondola sau scaunul.

Asta pentru ca aveti o echipa de totali amatori, angajati la stat carora nu le pasa decat de ziua trece, leafa merge.

In conditiile in care aveti doar 3 zile cu instalatiile functionale pe sezonul asta, voi in loc sa lucrati toata noaptea ca sa aveti totul gata la 9am, incasati bani si puneti oamenii la coada, in timp ce «marea echipa» se apuca de curatat rolele de chiciura la 8am.

Dezastru! Sa stai la coada si sa te uiti la instalatii, asta dupa ce ai stat la coada la intrarea in parcare, coada la bilete, coada la gondola, smad.

Vindeți, frate, instalatiile si lasati pe altii sa se ocupe, oameni care chiar isi dau interesul”, a scris pe Facebook Andrei Brebuleț.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati