Alina Gorghiu: Sistemul de impozitare nu se schimbă!

Vicepreşedinta PNL Alina Gorghiu a declarat că liberalii trebuie să îi asigure pe oamenii de afaceri și pe cetățeni că sistemul de impozitare nu se schimbă şi cota unică nu devine progresivă.

„Trebuie să le spunem celor care fac bani pentru economia românească, antreprenorilor români, cetăţenilor români că sistemul de impozitare nu se schimbă! Nici cota unică nu devine progresivă! Aceasta este o garanţie pentru grupurile sociale active din societate. Dezvoltarea economică a României depinde de evoluţia mediului de afaceri.

Prezenţa PNL în Guvern este garanţia cea mai puternică că antreprenorii sunt respectaţi. Să nu uităm – bugetul pentru investiţii stabilit de acest Guvern, de 7% din PIB, este cel mai mare din ultimii 30 de ani – 88 miliarde de lei. E de dorit ca nimeni să nu abordeze în cheie populistă politicile fiscale ale statului”, a declarat Alina Gorghiu, la un eveniment de partid, scrie news.ro.

Declarația vine după ce președintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat că soluţia ar fi renunţarea la cota unică şi impozitarea progresivă, însă înainte de toate trebuie digitalizată Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF).

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati