ALPAB anunţă licitaţie pentru 50 de bărci cu rame şi ambarcaţiuni cu pedale, la 407.000 de lei, prin procedură simplificată

Administraţia Lacuri Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB) anunţă pe SICAP licitaţie pentru achiziţionarea a 25 de ambarcaţiuni de agrement cu pedale şi a 25 de bărci cu rame, la o valoare totală estimată de 407.500 de lei.

Acestea sunt destinate activităţii de agrement pe lacurile aflate în administrarea ALPAB.

Licitaţia se desfăşoară prin procedură simplificată şi este împărţită în două loturi, scrie Agerpres.

Primul lot vizează furnizarea a 25 de ambarcaţiuni de agrement cu pedale, cu o lungime de 238 centimetri, lăţime de 152 centimetri, capacitate de două persoane şi o greutate maximă de 60 de kilograme.

Materialul de construcţie al ambarcaţiunii trebuie să fie fibra de sticlă. Bărcile trebuie să fie dotate cu ocheţi de legare, brâuri de protecţie de cauciuc în relief, mânere pentru transport la prova şi pupa, sistem de autoevacuare a apei, spătare ajustabile. Data de livrare solicitată este de maxim trei luni de la data semnării contractului, iar certificatul de garanţie trebuie să fie valabil 24 de luni. Criteriul de atribuire îl reprezintă preţul cel mai scăzut, iar valoarea estimată este de 195.000 de lei.

Al doilea contract se referă la furnizarea a 25 de bărci cu rame cu lungime de 400 – 500 centimetri, lăţime de 120 – 140 centimetri, capacitate de patru persoane şi greutate maximă de 100 de kilograme. Acestea trebuie să fie dotate cu furcheţi din oţel inelari, ocheţi de legare, brâuri de protecţie de cauciuc în relief şi să aibă compartiment pentru depozitarea a minim trei veste de salvare. Certificatul de garanţie trebuie să fie valabil 24 de luni. Criteriul de atribuire îl reprezintă preţul cel mai scăzut, iar valoarea estimată este de 212.500 lei.

Ofertantul trebuie să facă dovada faptului că a furnizat produse similare, în ultimii trei ani, cu valoarea cumulată cel puţin egală cu 195.000 lei fără TVA, pentru lotul I, şi 212.500 lei fără TVA, pentru lotul II.

Termen pentru primirea ofertelor – 12 aprilie.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati