Ambasada SUA anunță o campanie de informare publică despre reînnoirea vizelor fără interviu

1
247
vize sua
Secţia Consulară a Ambasadei SUA din România promovează programul de reînnoire a vizelor fără interviu cu scopul de a aproba un număr record de vize pentru cetăţenii români eligibili în anul fiscal 2024.

„Avem plăcerea de a reaminti solicitanţilor de viză despre avantajele programului de reînnoire a vizelor fără interviu, ca parte a planului nostru de îmbunătăţire şi simplificare a serviciilor de viză.

Acest program permite solicitanţilor cărora li s-au eliberat anterior vize să şi le reînnoiască fără a se prezenta la un nou interviu la Ambasada SUA din Bucureşti.

Solicitanţii de viză care doresc să beneficieze de acest serviciu trebuie să viziteze pagina Reînnoire Viză pentru a afla mai multe detalii despre criteriile specifice pentru reînnoirea vizei fără interviu.

Pagina web USTravelDocs dedicată programărilor pentru interviu va propune solicitanţilor o serie de întrebări care să reflecte criteriile de eligibilitate pentru reînnoire a vizelor. Solicitanţii eligibili vor fi rugaţi să tipărească pagina de confirmare Fără Interviu şi să depună documentele necesare la unul dintre birourile firmei de curierat din România.

Documentele necesare sunt: paşaport (cel valabil şi cel anterior), pagina de confirmare a formularului DS-160, fotografii recente, chitanţa pentru taxa de viză /dovada plăţii, pagina de confirmare Fără Interviu şi documentele corespunzătoare în funcţie de categoria de viză solicitată.

Oricât de mult ne bucurăm să întâlnim solicitanţii de viză la interviu, dorim să vă ajutăm să evitaţi efortul de a vă prezenta la Ambasadă, dacă nu este absolut necesar. În acest scop, varianta fără interviu este simplă, rapidă şi fără probleme”, a transmis Ambasada SUA.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.