Ambasada SUA: Românii s-au unit în moment de criză/Marcel Ciolacu trebuie lăudat, la fel și președintele și premierul

Ambasadorul SUA la București, Adrian Zuckerman, a declarat că președintele Camerei Deputaților și liderul PSD, Marcel Ciolacu, trebuie lăudat pentru că a pus siguranța românilor mai presus de apartenența politică, la fel și președintele Klaus Iohannis și premierul Ludovic Orban pentru măsurile implementare în încercarea de a opri răspândirea coronavirusului.

”În numele preşedintelui Trump doresc să exprim aprecierea mea profundă pentru faptul că românii s-au unit în acest moment de criză pentru a răspunde la o problemă de magnitudine globală. Membrii diferitelor partide politice, în special preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, care au acţionat rapid pentru confirmarea şi depunerea jurământului de către guvern, trebuie lăudaţi pentru faptul că au pus siguranţa României şi a poporului său mai presus de apartenenţa politică. Ei au dat un exemplu de leadership în circumstanţe exigente”, a declarat ambasadorul SUA la București, Adrian Zuckerman.

Adrian Zuckerman i-a lăudat și pe Klaus Iohannis și Ludovic Orban pentru măsurile prompte pe care le-au adoptat.

”Preşedintele Iohannis şi prim-ministrul Orban trebuie de asemenea lăudaţi pentru conducerea şi implementarea promptă de măsuri extraordinare menite să protejeze vieţile şi bunăstarea oamenilor. Poporul american este unit cu poporul român şi alături de acesta în eforturile noastre de a lupta împreună pentru contracararea acestei pandemii. Vom continua să lucrăm împreună pentru a-i ajuta pe cei mai vulnerabili din societăţile noastre, pe cei bătrâni şi pe cei bolnavi, pentru a nu ceda în faţa acestui flagel”, a adăugat oficialul american.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati