Amenzi uriașe date doar în ultima săptămână șoferilor care au parcat pe spațiile verzi din Sectorul 2

Poliția Locală Sector 2, prin Serviciul Circulație, continuă acțiunile de descurajare a folosirii neautorizate a spațiilor verzi din sector,  în vederea prevenirii staționării sau distrugerii acestor zone.

Indiferenţa şi nepăsarea conducătorilor auto vor fi sancţionate zilnic. Staţionarea și distrugerea acestor zone reprezintă dispreţ faţă de locuitorii Sectorului 2 care îşi doresc să beneficieze de spaţiul verde. Capitala este într-un deficit de locuri de parcare, dar asta nu justifică astfel de comportamente, susține poliția comunitară.

Distrugerea acestor spații este completată de mizeria creată de noroiul lăsat de roțile autoturismelor pe domeniul public și de faptul că noroiul lăsat în urmă de maşini e periculos pentru alte vehicule care ar putea derapa.

Cetățenii au obligația ”Să nu staționeze, să nu repare, să nu spele automobilele/autovehiculele sau obiecte de orice fel, pe spații verzi, maluri de lacuri și râuri sau în orice alt loc neautorizat”.

Fapta se sancționează conform prevederilor  HCLS 2 nr. 301/2019 privind stabilirea și sancționarea faptelor ce constituie contravenții pe raza Sectorului 2 al Municipiului București.

Numai în ultima săptămână s-au aplicat 57 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 27.500 lei.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati