Ana Morodan, primul mesaj pentru tinerii care o urmăresc, după ce a fost eliberată din arest: „Nu faceți ca mine!”

Cunoscuta influenceriță Ana Morodan, reținută după ce ar fi fost prinsă la volan băută și sub influența drogurilor, le transmite tinerilor care o urmăresc un mesaj prin care îi îndeamnă să nu se creadă mai puternici decât viața. Ea spune că a greșit și că este recunoscătoare că nu a făcut și mai mult rău.

”Pentru copiii și tinerii care mă urmăresc și care visează să fie și ei influenceri. Nu faceți ca mine”, își începe aceasta mesajul.

”Să nu vă credeți mai puternici decât viața, să nu vă lăsați seduși de celebritate și să riscați totul pentru asta. Să nu vă faceți că zâmbiți și că sunteți fericiți când nu mai e niciun pic de soare în viața voastră. Nu merită.

Pentru toți ceilalți, am greșit, îmi pare rău că v-am dezamăgit și sunt recunoscătoare că n-am făcut și mai mult rău.

Am vrut doar să fiu o fată iubită și fericită. Acum mi-aș dori să fie posibilă o lume că într-o poveste pe care am auzit-o odată.

Într-o comunitate din Africa, când un om greșește, tot satul vine și îl mângâie și îl îmbrățișează. Ei cred că toți suntem buni și avem nevoie mai mult că oricând de înțelegere și dragoste umană, atunci când greșim.

Fiind blânzi cu cel care a greșit, îl ajută să se reconecteze la natura lui adevărată, cea bună. Aveți grijă de mintea și sufletul vostru”, a adăugat Ana Morodan într-un mesaj postat pe contul său de Instagram.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati