ANAF te învață cum să îți completezi declarațiile de venit pe 2021

0
167
ANAF

Agenţia Naţionalã de Administrare Fiscală (ANAF) anunţă că va derula un proiect pilot care presupune transmiterea unor informări către contribuabili persoane fizice, prin care li se oferă îndrumare şi asistenţă în vederea îndeplinirii, în mod corespunzator, a obligaţiilor declarative şi de plată.

”Agenţia Naţionalã de Administrare Fiscală va intensifica, şi în anul 2021, activitãţile de îndrumare şi asistenţã în domeniul fiscal, manifestandu-şi în acest sens rolul activ pentru sprijinirea contribuabililor în vederea îndeplinirii obligaţiilor fiscale ce le revin”, arată ANAF.

Informãri cãtre contribuabili

Astfel, ANAF precizează că derulează proiectul pilot privind stimularea conformării voluntare dedicat persoanelor fizice.

”Proiectul pilot presupune, la acest moment, transmiterea unor informãri cãtre contribuabili persoane fizice, prin care li se oferã îndrumare şi asistenţã în vederea îndeplinirii, în mod corespunzator, a obligaţiilor declarative şi de plată”, spun reprezentanţii ANAF.

Cum poate fi accesat Spațiul Privat Virtual

Pentru a beneficia de asistenţã în domeniul fiscal şi pentru a-şi îndeplini obligaţiile fiscale în mod voluntar, contribuabilii pot contacta Call-Center-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, la nr. 031.403.91.60.

Pentru a solicita informaţii personalizate privind situaţia fiscală, contribuabilii pot utiliza serviciul Spaţiul Privat Virtual.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.