Anchetă la un centru privat de îngrijire a copiilor din Popeşti-Leordeni. O îngrijitoare îi bătea pe micuţi: ”Te bat rău de tot, deci ascultă la mine ce bătaie îți iei!”

Poliţiştii au descins la un centru privat de îngrijire zilnică a copiilor de pe raza oraşului Popeşti Leordeni, care ar funcţiona ca o grădiniţă, după ce în spaţiul public au apărut înregistrări cu o îngrijitoare care ţipă şi îi bate pe cei mici.

„La data de 15 februarie, în urma unor imagini apărute în spaţiul public, din care se observă faptul că la un centru privat de îngrijire zilnică a copiilor de pe raza oraşului Popeşti Leordeni o angajată a acestui centru ar fi avut o atitudine necorespunzătoare faţă de copiii din acest centru şi că i-ar fi agresat fizic, poliţiştii oraşului Popeşti Leordeni s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârşirea infracţiunilor de rele tratamente aplicate minorului. În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii au identificat persoana în cauză fiind vorba despre o femeie, în vârstă de 24 de ani, care ar fi exercitat acte de violenţă, asupra copiilor din acest centru”, a transmis vineri IPJ Ilfov.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului, urmărirea penală fiind coordonată de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu.

De asemenea, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Ilfov, împreună cu poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică Ilfov, efectuează activităţi pentru verificarea legalităţii funcţionării acestui centru.

”Te bat rău de tot, deci ascultă la mine ce bătaie îți iei!”

Conform unor înregistrări difuzate de Pro TV, o îngrijitoare de la un centru privat din oraşul Popeşti-Leordeni, care funcţiona ca o grădiniţă, îi bate pe copii şi ţipă la ei.

”Spune lunile, ca să poți să îți dai seama unde e februarie! Așa te-am învățat. Ianuarie, februarie, uite aici, la naiba! Ăla e!

Să vezi ce te dau cu capul de masa asta. Că a venit rândul tău! Daca vorbești așa mult cu colegul tău, să vad dacă știi lunile anului! Hai, mișcă-te încoace! Mișcă-te, să vezi ce bătaie îți iei!

Te bat, te bat, decembrie, când vine Moș Crăciun, dobitocule! În martie e luna mămicii! Aia e luna martie! Te bat rău de tot, deci ascultă la mine ce bătaie îți iei!

Bă, te bat, te bat! Ce ți-am zis eu cu mâinile alea, să le ții la spate? Bă, ce ți-am zis eu ție cu mâinile alea? Băi, o să te las să te p*** pe tine! Pune mâinile la spate ca îți dau un telefon din ăsta în cap de vezi stele verzi! Dacă ne mai arăți o singură dată aia, îți dau una de-ți bate …… luna decembrie. Deci dacă eu te pun la locul tău, acolo, și îți mai aud gura, mototolesc foaia asta și ți-o dau să o mănânci. Ai înțeles?”, sunt doar câteva dintre amenințările femeii la adresa copiilor.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati