AnimaWings lansează noi zboruri interne și internaționale. De la cât pornesc prețurile

Compania aeriană românească AnimaWings, deținută de frații Cristian și Marius Pandel, anunță noi rute interne și internaționale, cu zboruri începând din septembrie 2024. 

Compania anunță începerea operării, din luna septembrie, a 5 rute noi, care vor fi deservite de avioane Airbus A220-300, aeronave construite pe un concept mult mai eficient și mai confortabil. Hub-ul principal va fi Aeroportul Internațional Henri Coandă București.

Zborurile sunt disponibile dejala vânzare, pe site-ul www.animawings.com, iar operarea efectivă va începe din 15 septembrie.

Rutele interne includ zboruri între:

  • București – Cluj-Napoca, momentan 5 frecvențe săptămânale, de luni până vineri;
  • București – Iași, momentan 6 frecvențe săptămânale, de duminică până vineri;
  • București – Oradea, momentan 6 frecvențe săptămânale, de duminică până vineri.

Zborurile au tarife începând de la 25 euro/sens, cu toate taxele incluse.

Pe rutele internaționale, au fost introduse zboruri între:

  • București – Larnaca, momentan 3 frecvențe săptămânale – luni, miercuri și vineri;
  • București – Paris CDG, momentan 6 frecvențe săptămânale – de duminică până vineri,

Zborurile au tarife începând de la 57 euro/sens, cu toate taxele incluse.

În perioada următoare, compania va crește numărul de zboruri pentru aceste rute și va continua să introducă destinații noi.

Aeronavele Airbus A220, folosite de AnimaWings pentru aceste zbroruri, au 140/148 locuri, 12 scaune de business, rabatabile, cu un spațiu între scaune net superior altor modele din piață și cinci locuri pe fiecare rând. Avioanele produc cu 50% mai puțin zgomot, cu 30% mai puțină poluare și consumă cu 25% mai puțin combustibil decât cele din vechile generații. Aceste caracteristici le permit să aterizeze inclusiv pe aeroporturile din interiorul orașelor, unde normele de poluare sunt mai stricte, dar și distanțele de transfer sunt mai scurte pentru pasageri.

  • ”În România AnimaWings este singura companie care deține această aeronavă de ultimă generație, ceea ce reprezintă o premieră pentru partenerii noștri de la Airbus, însă la nivel mondial este în flota unor companii mari, precum Air France, AirBaltic, SWISS, Delta Airlines, ITA Airways, Egipt Air sau Air Canada. Din septembrie, ne așteptăm ca ea să devină una dintre aeronavele preferate și de clienții din România”, spune Marius Pandel, acționar AnimaWings.

Airbus 220-300 este o aeronavă foarte fiabilă, care se pretează trendului actual, fiind potrivită atât segmentului de business, cât și pasagerilor care zboară în destinații de vacanță, alături de familie sau cei dragi.

”Pentru primul sezon în care suntem operaționali în noua formulă de acționariat cu AnimaWings, am ales cele mai populare destinații, urmând ca numărul acestora să crească, rapid, de la sezon la sezon. Ambiția noastră, reflectată și de sloganul companiei – Heart of Romania – este să unim toate destinațiile importante din țară, de business și de turism, construind pentru români o infrastructură aeriană fiabilă și convenabilă, de care au cu toții atâta nevoie”, a subliniat Marius Pandel, acționar AnimaWings.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati