ANPC a închis o serie de raioane dintr-un cunoscut hypermarket din București

Mai multe raioane dintr-un hypermarket din Vitan au fost închise parțial, după ce inspectorii ANPC au descoperit mai multe nereguli. Produsele, care erau depozitate necorespunzător, ajungeau pe rafturile magazinului, apoi în casele oamenilor, potrivit b1tv.ro.

Comisarii spun că mai multe produse scoase la vânzare ar fi fost depozitate în condiții necorespunzătoare. Cele mai mari nereguli ar fi fost la modul de depozitare al băuturilor, ținute la temperaturi de peste 40 de grade.

Toate acestea ar fi putut pune în pericol viața și sănătatea cumpărătorilor, astfel ca, în urma verificărilor, comisarii ANPC au decis sa suspende activitatea hypermarketului. Acest lucru se va întâmpla parțial si va avea loc pe o perioadă de 6 luni.

Reprezentanții magazinului anunță că problema a fost remediată și precizează că hypermarketul nu a fost închis în întregime, ci doar raioanele în cauză.

Ca urmare a controlului ANPC, câteva raioane au fost închise temporar, printre care și cel de băuturi, restul magazinului rămânând deschis pentru clienți. În momentul de față, pregătim întreaga documentație și informațiile necesare pentru a le transmite în cursul zilei de mâine la ANPC cu scopul reluării activității în raioanele în cauză în cele mai bune condiții.

În ceea ce privește cei câțiva paleți de apă aflați în curte, aceștia au fost recepționați aseară și urmau să fie transportați în depozitul magazinului în decursul zilei de astăzi. Am realizat, de asemenea, o igienizare suplimentară în cazul celorlalte raioane indicate de ANPC și am retras toate produsele care au făcut obiectul controlului, urmând să facem analizele necesare.

Ne pare rău pentru situația intervenită și vă asigurăm că am colaborat îndeaproape cu autoritățile implicate. Asigurăm clienții că vom crește și mai mult gradul de vigilență și control, cu deosebire în această perioadă, astfel încât să nu mai apară astfel de situații în viitor”, au precizat reprezentanții hypermarketului.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati