Antonel Tănase, despre evenimentul dedicat listării obligaţiunilor emise de municipalitate la BVB: ”O realizare importantă pentru Primar și Municipalitate”

Deputatul partidului „Forţa Dreptei”, Antonel Tănase, amintește că primarul general Nicușor Dan a participat astăzi la evenimentul dedicat listării obligaţiunilor emise de municipalitate la BVB, ”o realizare importantă pentru Primar și Municipalitate”.

”Lucrurile se mișcă în București. Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, va participa astăzi la deschiderea oficială dedicată listării obligaţiunilor emise de Municipiul Bucureşti pe Piaţa Reglementată a Bursei.

Primăria Capitalei a finalizat emisiunea de obligaţiuni municipale de 555 de milioane de lei, având 21 de investitori.

Nicușor Dan a câștigat încrederea pieţei financiare, printre cumpărătorii obligaţiunilor aflându-se bănci importante, fonduri de investiţii şi de pensii.

Obligaţiunile emise au scadenţa la 10 ani, o rată anuală a dobânzii de 7,33% și având în vedere condițiile de piață actuale, acest lucru este o realizare importantă pentru Primar și Municipalitate.”, a scris Antonel Tănase pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati