Antonel Tănase, despre refuzul consilierilor PNL-PSD de a vota un proiect al fostului primar de la Sectorul 5: ”Să încetăm să mai distrugem idei bune doar pentru că au fost inițiate de cineva de care nu ne place”

Antonel Tănase, deputat de la Forța Dreptei, afirmă, într-o postare pe Facebook, că el crede în Justiția din România și consideră că vinovații din dosarul Colectiv trebuie să își ispășească pedeapsa conform deciziei judecătorilor. Tănase precizează că nu îi ia partea fostului primar al Sectorului 5, Popescu Piedone, însă ”înainte de a-și ispăși pedeapsa a fost ales de bucureșteni” și a inițiat o serie de proiecte bune. Unul dintre acestea este anveloparea a 101 blocuri, proiect pe care consilierii PNL și PSD l-au blocat. 

  • ”Înțeleg că domnii consilieri au ceva împotriva lui Popescu Piedone dar nu înțeleg de ce consilierii PSD- PNL disprețuiesc bucureștenii”, arată parlamentarul.

Potrivit lui Antonel Tănase, ”corupția, neatenția, semnăturile din pix fără verificări au consecințe și trebuie, deci, plătite. Mai cred că oamenii politici sunt în slujba și doar în slujba poporului iar orice tentativă de a opri o acțiune care contribuie la calitatea vieții românilor trebuie sancționată”.

Acesta precizează că nu îi ia partea fostului primar al Sectorului 5, Popescu Piedone, însă ”înainte de a-și ispăși pedeapsa a fost ales de bucureșteni” și a inițiat o serie de proiecte bune pentru Sectorul 5. Unul dintre acestea este anveloparea a 101 blocuri, proiect pe care consilierii PNL și PSD l-au blocat.

”Încep statusul cu aceste lămuriri pentru a nu considera cineva că am o afinitate sau iau cumva partea fostului primar al Sectorului 5, domnul Popescu Piedone. Popescu Piedone a greșit, a fost condamnat, însă înainte de a-și ispăși pedeapsa a fost ales de bucureșteni în funcția de primar, inițiind din această poziție o serie de proiecte bune pentru Sectorul 5. Unul dintre acestea este anveloparea a 101 blocuri, proiect pe care consilierii PNL și PSD l-au blocat ieri prin refuzul de a vota în Consiliul Local demararea lucrărilor. Înțeleg că domnii consilieri au ceva împotriva lui Popescu Piedone dar nu înțeleg de ce consilierii PSD- PNL disprețuiesc bucureștenii”, arată deputatul.

În acest sens, parlamentarul face un apel către colegii săi să înceteze să distrugă ”idei bune doar pentru că au fost inițiate de cineva de care nu ne place”.

”Contează că 101 blocuri vor fi mai călduroase și mii familii vor fi protejate de frigul iernii”

”Haideți să scăpăm de mentalitatea asta de zugravi “aoleu, dar cine v-a lucrat aici”, să încetăm să mai distrugem idei bune doar pentru că au fost inițiate de cineva de care nu ne place și să ne amintim cu toții că scopul unui politician NU este să-și ducă bătăliile împotriva unui alt politician sau să se răzbune prostesc pe un oponent, ci să INIȚIEZE, să CONTRIBUIE și să CONTINUE orice demers care îmbunătățește viața românilor. În această speță, nu contează omul Piedone, ci contează că 101 blocuri vor fi mai călduroase și mii familii vor fi protejate de frigul iernii”, mai spune Antonel Tănase.

”Ce bine ar fi dacă cei care au cerut voturi și susținere de la cetățeni nu ar uita pentru ce au intrat în politică. Hai să ne concentrăm pe idei, pe proiecte, nu pe vendete penibile împotriva adversarilor politici”, conchide acesta.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati