Antonel Tănase (Forța Dreptei) despre Nicușor Dan: ”Dintr-un ONG-ist ușor visător și idealist s-a transformat într-un primar pragmatic”

Deputatul Forța Dreptei Antonel Tănase precizează pe Facebook că, dintr-un ONG-ist ușor visător și idealist, Nicușor Dan s-a transformat într-un primar pragmatic. ”În Bucureşti au loc lunar zeci de intervenţii pentru înlocuirea conductelor vechi de termoficare”, precizează acesta.

”Unul dintre lucrurile pe care le apreciez la anumiți oamenii politici este puterea lor de a se transforma, de a deveni varianta lor mai bună, mai competentă, mai apropiată de promisiunile făcute în campanii electorale. Sigur, există și varianta transformării în sens invers, anume “transformarea” într-un infam avid după sinecuri și beneficii personale, dar aceasta nu este neapărat o transformare ci pur și simplu renunțarea la aparențe”, spune Antonel Tănase.

”Dar ne concentrăm însă pe prima variantă, anume a celui care a luptat ani de zile ca să facă ceea ce a promis. Dintr-un ONG-ist ușor visător și idealist, Nicușor Dan s-a transformat într-un primar pragmatic”, spune Tănase.

El arată că, după 50 de ani de rugină și 30 de ani de promisiuni goale declarate în gura mare de fiecare edil care s-a frichinit pe scaunul confortabil al conducerii Capitalei, Nicușor Dan va fi reușit să înlocuiască 160 de metri liniari de conductă veche de jumătate de secol, termenul de finalizare fiind 1 iunie, ora 24.00.

”L-am văzut ieri pe Primarul General al Capitalei vizitând șantierul Termoenergetica de la intersecţia Calea 13 Septembrie şi Bd. Libertăţii, la o conductă a punctului termic Izvor Coşbuc, și i-am observat satisfacția de a putea să-și țină cuvântul: reparaţiile la această conductă, un important punct nodal de alimentare cu agent termic a blocurilor din împrejurimi, vor fi finalizate în câteva zile”, spune deputatul.

„În Bucureşti au loc lunar zeci de intervenţii pentru înlocuirea conductelor vechi de termoficare”

Antonel Tănase mai spune că bucureștenii trebuie să știe că fostul ong-ist Nicușor Dan a reușit în doi ani să se țină și de cuvântul celor câteva zeci de primari inutili care și-au luat salariul degeaba de la Primărie în ultimii 30 de ani: în Bucureşti au loc lunar zeci de intervenţii pentru înlocuirea conductelor vechi de termoficare.

”Ne pregătim din iunie pentru decembrie, așa cum face orice administrator bun. Să ne reauzim sănătoși!”, mai afirmă el.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati