Antonel Tănase: Singura soluție posibilă este continuarea actualei coaliții /Nu îmi doresc un Guvern PNL susținut de PSD

Antonel Tanase, deputat și președinte PNL Sector 3, este de părere că singura soluție posibilă ”în haosul în care ne aflăm” este continuarea actualei coaliții de guvernare, care are deja sprijinul românilor. Liderul PNL spune că nu își dorește un guvern PNL susținut de PSD și atrage atenția că ”cine vrea o majoritate cu PSD face rău nu doar PNL-ului, ci electoratului nostru”.

Parlamentarul de București spune că ceea ce se întâmplă acum pe scena politică nu mai are legătură „cu oamenii, cu dezvoltarea, cu România”, ci este doar ”despre orgoliul și dorința de putere a unui cerc mic de oameni”.

El spune că nu își dorește un Guvern PNL susținut de PSD și că ”singura soluție” este continuarea actualei coaliții de guvernare.

Tănase: ”La următoarele alegeri, nu vom mai putea pretinde nimic”

”Votul pe care l-am cerut și l-am primit de la oameni ne obligă să ne respectăm cuvântul dat. Altfel, la următoarele alegeri, nu vom mai putea pretinde nimic”, scrie deputatul pe o rețea de socializare.

Iată postarea integrală:

”Dintre toate viciile lumii, cele mai respingătoare mi se par jocurile de noroc. Iar când jucătorul deține suficientă putere încât să-și pună țara și viitorul în risc, nesocotind cu bună știință asumările anterioare, atunci mi se pare deja că jucătorul ar putea fi bolnav de sine însuși, cu grave carențe etice sau morale și cu șanse minime de vindecare.

Ce se întâmplă acum pe scena politică nu mai are absolut nicio legătură cu oamenii, cu proiectele, cu dezvoltarea, cu România. Ce se întâmplă acum este doar despre orgoliul și dorința de putere a unui cerc mic de oameni, în disonanță totală cu votul poporului, după cum acesta și-a exprimat-o la alegerile parlamentare: un guvern policolor, pro European, democratic și drept.

Eu nu pot accepta nicio asociere sau parteneriat cu PSD. Am cerut votul românilor poziționându-mă împotriva practicilor și obiceiurilor pesediste, iar oamenii au pus ștampila pe disocierea totală a Partidului Național Liberal de tenebrele socialiste.

Eu nu îmi doresc un Guvern PNL susținut de PSD, cine vrea o majoritate cu PSD face rău nu doar PNL-ului, ci electoratului nostru care ne-a mandatat cu încredere.

Singura soluție posibilă în haosul în care ne aflăm acum este continuarea actualei coaliții de guvernare, care are deja sprijinul românilor.

Votul pe care l-am cerut și l-am primit de la oameni ne obligă să ne respectăm cuvântul dat. Altfel, la următoarele alegeri, nu vom mai putea pretinde nimic.

Și nici măcar nu este vorba despre alegerile viitoare, ci despre generațiile viitoare cărora le datorăm un destin mai bun decât drumul neasfaltat al neșansei, pavat cu trandafirii și catifeaua roșie a sărăciei.”, a scris deputatul pe pagina de Facebook

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati