Antonel Tănase: Sunt alături de Florin Cîțu în demersul său de a-l demite pe Vlad Voiculescu

Președintele PNL Sector 3, deputatul Antonel Tănase spune că este alături de Florin Cîțu în demersul său de a-l demite pe Vlad Voiculescu, fostul Ministru al Sănătății.

„Politica nu este un bambilici iar Ministerele nu sunt sufrageria noastră personală unde luăm decizia de a servi cina chiar dacă membrii familiei întârzie. Politica funcționează atâta timp cât există unitate și discernământ, cât se respectă ierarhiile, atâta timp se iau decizii care favorizează cetățenii, nu care bagă spaima și panica în oameni înainte de o sărbătoare creștinească de mare însemnătate pentru români. 

  • Sunt convins că cei care lucrați în corporații înțelegeți perfect structura ierarhică cu tot ce presupune ea, căci aud de foarte multe ori propoziția “România va fi o țară frumoasă când va avea management și cultură de corporație, bazate pe disciplină și performanță”.  Încet, încet, iată, vom ajunge acolo. 

 

  • Vlad Voiculescu este un politician bun, onest, însă poate ar fi avut mai multe șanse de reușită “pe timp de pace”. Există manageri care sunt fenomenali când compania, în cazul nostru, țara, este pe un trend liniar sau ascendent, există manageri care înregistrează performanțe uluitoare pe timp de criză. Domnul Voiculescu face parte din prima categorie și sunt convins că dacă vremurile erau mai bune, domnia sa ar fi reformat Sistemul așa cum ne dorim de ani buni. 

Însă în acest moment, Sistemul de Sănătate are nevoie de un om care poate analiza, decide și acționa rapid în funcție de minusuri și plusuri și care să facă lucrurile să funcționeze evitând tragedii ca cele de la Piatra Neamț, Matei Balș, Foișor sau Victor Babeș. De asemenea avem nevoie de un Ministru al Sănătății care își scoate din vocabular fraza “nu știu, o să mă interesez”. Având în vedere vremurile nefericite în care ne găsim, Ministrul Sănătății trebuie să fie mereu informat și prezent”, a scris Tănase, pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati