Apel pentru spectatorii de la festivalul Enescu să-și închidă telefoanele. Concertul de luni seară a fost compromis de mesaje RO-Alert

Postul Radio România Muzical face apel la spectatorii de la festivalul George Enescu să-și închidă telefoanele, după ce concertul de luni seară a fost compromis de mesajele RO-Alert.

“Din respect pentru muzicieni, din respect pentru dvs., vă rugăm ca la toate concertele la care participați, fie că sunt în cadrul Festivalului George Enescu sau în oricare altă sală de concert, să țineți telefoanele setate în modul avion sau, și mai bine, să le închideți pe toată durata concertului.

Noi tocmai am pregătit pentru a transmite Uniunii Europene de Radio, care cuprinde posturile publice importante europene, precum BBC, Radio France, RAI, etc., concertul de aseară de la Sala Palatului. Și suntem extrem de întristați de faptul că din punct de vedere sonor concertul este parazitat, aproape compromis, de intervenția repetată a alarmelor RO-Alert venite din telefoanele lăsate deschise de public”, se arată într-un mesaj postat de Radio România Muzical pe Facebook.

Concertul de la Ateneu de marți după-amiază va fi de asemenea transmis către Uniunea Europeană de Radio.

„Noi vrem să arătăm fața frumoasă a României, ajutați-ne să o facem!”, se arată în mesaj.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati