Asociațiile de proprietari din Sectorul 6 – invitate la discuţii cu autoritățile locale despre reabilitarea termică şi salubrizarea din sector

La nivelul primăriei Sector 6 au avut loc o serie de întâlniri cu Asociațiile de proprietari, având ca teme – reabilitarea termică şi salubrizarea.

  • La aceste discuții a participat și Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6, care a și detaliat pe pagina sa de facebook subiectele abordate în cadrul acestor întâlniri.

„Am inițiat astăzi o nouă serie de întâlniri, la sediul Primăriei Sectorului 6, iar discuțiile au vizat teme care ne preocupă, zi de zi: reabilitarea termică, salubrizarea domeniului public, colectarea separată a deșeurilor și întreținerea spațiilor verzi.

primar sector 6 mutuAm astfel de întâlniri programate pentru fiecare după-amiază a săptămânilor următoare și îmi doresc să transmit mesajul meu, prin intermediul acestor reprezentanți, pe care îi consider partenerii mei din comunitate: sunt deschis propunerilor constructive, sunt prezent zi de zi în sector și împreună îl facem mai curat și mai frumos!”, a transmis pe facebook, Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6.

”Ziua a doua a întâlnirilor cu reprezentanții proprietarilor din Sectorul 6.
Parcările din jurul blocurilor, spațiile verzi, prioritizarea în listele imobilelor de reabilitare termică și implicarea cetățenilor în bunul mers al comunității sunt temele centrale.
Continuăm în forță aceste întâlniri, zi de zi!”, a mai transmis Gabriel Mutu.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati