ASPA: Adoptă un cățel în Parcul Izvor sau pe șoseaua Kiseleff – sâmbătă, 31 iulie și duminică, 1 august

Primăria Capitalei, împreună cu Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA), Proedus, Circul Metropolitan și ARCEN, anunță că sâmbătă, 31 iulie și duminică, 1 august, continuă evenimentele dedicate adopției cățeilor din adăposturile ASPA.

Astfel, conform unui comunicat al ASPA, sâmbătă, 31 iulie și duminică, 1 august, Circul Metropolitan București își așteaptă spectatorii în Parcul Izvor, iar cățeii ASPA, „aranjați și pieptănați” se vor afla la intrarea în cortul circului, pregătiți pentru adopție!

Evenimentul din Parcul Izvor se desfășoară în intervalul orar 10:00-14:00.

Tot sâmbătă, între orele 18:00-20:00, cățeii ASPA ies la plimbare în căutarea unei familii pe șoseaua Kiseleff, însoțiți de angajați ASPA și voluntari Proedus și ARCEN.

Cățeii îi așteaptă cu nerăbdare pe toți iubitorii de animale, în speranța că, în acest weekend, vor avea ocazia să-și găsească un cămin.

Reamintim că, în weekend, 34 de străzi din centrul Capitalei se închid traficului auto și sunt deschise pentru pietoni, în intervalul orar 11:00-22:00, în cadrul proiectului „Străzi deschise”. Zonele pietonale găzduiesc diferite evenimente sociale și culturale.

Sursa: Comunicat ASPA

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati