ASSMB, licitaţie pentru echipamente medicale în valoare de peste 1,7 milioane de lei

Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB) implementează un proiect pentru dezvoltarea şi modernizarea ambulatoriului de la Spitalul Clinic ”Dr. Ion Cantacuzino” Bucureşti, în valoare totală de peste 3 milioane de lei. În acest sens, a demarat licitaţia pentru echipamente medicale în valoare de peste 1,7 milioane de lei.

“Proiectul pentru dezvoltarea şi modernizarea ambulatoriului de la Spitalul Clinic  «Dr. Ion Cantacuzino», implementat conform calendarului stabilit. Finanţarea, cu o valoare totală de 3,01 milioane de lei, este asigurată prin PNRR şi de la bugetul local al Primăriei Municipiului Bucureşti, obiectivul general fiind dezvoltarea infrastructurii medicale prespitaliceşti pentru a îmbunătaţi accesul pacienţilor la asistenţa medicală de bază, inclusiv la serviciile de prevenţie, diagnostic şi tratament precoce”, a transmsi, joi, ASSMB.

Sursa citată a precizat că, în calitate de autoritate contractantă, a demarat procedura de licitaţie deschisă având ca obiect: Furnizare echipamente medicale în cadrul proiectului ”Dezvoltarea infrastructurii medicale ambulatorie în Spitalul Clinic Dr. Ion Cantacuzino”, cu o valoare estimată de 1.770.386,97 de lei, fără TVA.

Licitaţia deschisă se derulează online, prin mijloace exclusiv electronice, documentaţia de atribuire putând fi descărcată din SEAP, conform anunţului de participare nr. CN1067557/09.04.2024.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati