ASSMB vă invită la Baby Boom Show 2024, care are loc la Romexpo până pe 3 martie

Alături de cele patru maternități de stat din București și Spitalul de Copii „Dr. V. Gomoiu”, ASSMB îi invită pe cei interesați la Baby Boom Show, care a început la Romexpo și va fi deschis până pe 3 martie 2024.

Zeci de medici, asistente și moașe din cele patru maternități – Filantropia, Giulești, Cantacuzino și Malaxa -, și din Spitalul Clinic de Copii „Dr. V. Gomoiu”, administrate de Primăria Municipiului Bucureşti, prin ASSMB – Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, sunt prezenți în toate cele patru zile ale evenimentului, dedicat viitorilor părinți și copiilor cu vârste până la șapte ani.

În cadrul acestui târg veți putea afla informații importante despre serviciile și dotările maternităților și ale spitalului de copii de la reprezentanții care vor fi la standurile ASSMB 15 și 16, din cadrul Romexpo, Pavilonul B.

Nu ezitați să întrebați echipele medicale prezente la eveniment detalii despre sarcină, naștere, alăptare sau îngrijirea bebelușului.

Am pregătit și multe surprize pentru viitorii părinți care ne vor trece pragul: TOMBOLE CU PREMII oferite de către partenerii noștri Siguranta Auto Copii și NextStep. Iar Sarah Farm Med oferă celor care trec pe la standurile noastre 500 de geluri dezinfectante de mâini.

Maternitățile administrate de ASSMB oferă participanților, și la această ediție a Baby Boom Show, prin tragere la sorți, premii atractive.

Program:
1 – 2 martie: 10:00 – 19:00
3 martie: 10:00 – 18:00

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati