Atelier pentru părinți despre educație privind sănătatea adolescenților

1
208

ASSMB și Fundația Tineri pentru Tineri invită părinții adolescenților din București la un nou atelier din seria „Nu e interzis să întrebi!”

Este un eveniment interactiv, gratuit, care va avea loc joi, 28 septembrie, în intervalul orar 17:30 – 19:30, și este adresat tuturor bucureștenilor interesați să afle, direct de la specialiști, cum pot gestiona mai bine informațiile pe care vor să le transmită copiilor lor adolescenți, pentru a-i ajuta să adopte comportamente responsabile și să stabilească relații sănătoase cu cei din jurul lor.

Evenimentul se va desfășura în amfiteatrul de la sediul ASSMB, situat în Bd. Dimitrie Cantemir, nr. 1. bl. B2, sc. 4, parter, Sector 4.

Sesiunile interactive sunt susținute de Dr. Sandu Georgeta, medic primar în cadrul Rețelei de Medicină Școlară a ASSMB și dna. Alexandra Miroslav, reprezentant al Fundației Tineri pentru Tineri

Pentru înscriere și participare, cei interesați trebuie să parcurgă următorii pași:

✔️Transmiteți un mail, pe adresa medicinascolara@assmb.ro, care să conțină mesajul „Vreau să particip” și următoarele date personale: nume, prenume, numărul de telefon, necesare pentru comunicările ulterioare participării la sesiune.

Înscrierile se pot face până miercuri, 27 septembrie 2023, ora 12:00.
Veți avea oportunitatea de a participa la discuții de grup, de a împărtăși experiențe și de a primi răspunsuri personalizate întrebărilor voastre.

Vă asigurăm că organizatorii oferă un mediu sigur și confidențial, în care puteți împărtăși și învăța alături de alți părinți, cu aceleași preocupări și îngrijorări.

🔊 Întâlnirile se desfășoară cu participarea unor grupe de maximum 30 de persoane.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.