Au început plantările de toamnă în Sectorul 3

0
191

Continuă programul de modernizare și înfrumusețare a domeniului public din Sectorul 3. În această perioadă, în pepiniera Sectorului 3 se pregătesc copacii care vor fi plantați în acest sezon pentru împădurirea anumitor zone.

Locuitorii Sectorului 3 au solicitat autorității locale și în acest an plantarea de copaci în anumite zone, împădurirea grădinilor blocurilor, a parcărilor, a locurilor de joacă etc.

Primele zone în care au fost plantați arbori în această toamnă, sunt:   Baba Novac, Nicolae Grigorescu, Lugojana, Alexandru Papiu-Ilarian, Eufrosina Popescu, Vitan, Râmnicu Sărat, Camil Ressu.

În paralel, angajații Primăriei Sectorului 3 au plantat gazon și au pregătit terenul, adică au făcut gropi pentru plantările de arbori în zonele:  Bobocica, Baba Novac,  Nicolae Grigorescu, Râmnicu Sărat, urmând și alte zone din sector.

Locuitorii sectorului 3 pot semnala locurile unde consideră că trebuie plantați arbori sau pot transmite propuneri pentru suplimentarea celor existenți prin aplicația mobilă a Primăriei Sectorului 3, online, din site-ul www.primarie3.ro secțiunea Hartă sesizări/Semnalează o problemă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.