Aurelian Badulescu, despre pericolul apariției unei situații periculoase la adresa sănătății bucureștenilor: PMB nu a efectuat primul tratament preventiv contra dăunătorilor

0

Aurelian Badulescu, liderul consilierilor generali PSD București, solicită de urgență introducerea pe ordinea de zi a Consiliului General a Planului Unitar de Acțiune și atrage atenția asupra pericolului apariției unei situații periculoase la adresa sănătății cetățenilor Municipiului București.

Astfel, Bădulescu spune că până în acest moment nu a fost adoptat Planul Unitar de Acțiune ce prevede modalitatea și intervalul de deratizare și dezinsecție de la nivelul Capitalei. Drept urmare, Primăria Municipiului București nu a efectuat primul tratament preventiv contra dăunătorilor.

”Primăria Municipiului București trebuia să efectueze până la aceasta dată primul tratament preventiv contra dăunătorilor.

Până în acest moment nu a fost adoptat Planul Unitar de Acțiune, plan ce prevede modalitatea și intervalul de deratizare și dezinsecție de la nivelul capitalei”, se arată într-o postare pe Facebook a PSD București.

De asemenea, sursa citată precizează că Eco Igienizare, compania municipală ce are delegat serviciul public, a fost forțată să intre în insolvență de către actuala administrație condusă de către Nicușor Dan, ”astfel că această prestație obligatorie a municipalității nu poate fi executată de către nici o altă entitate comercială.”

Drept urmare, Grupul Consilierilor Generali PSD solicită de urgență introducerea pe ordinea de zi a Consiliului General a Planului Unitar de Acțiune și atrag atenția asupra pericolului apariției unei situații periculoase la adresa sănătății cetățenilor Municipiului București.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version