Autoritățile din Sectorul 6 îi „vânează” pe cei care aruncă deșeuri pe domeniul public

Zilnic, echipele de la Salubrizare Sector 6 sunt prezente pe străzile sectorului și, alături de Poliţia Locală Sector 6, vor să stopeze un fenomen care a devenit din ce în mai deranjant: deșeurile abandonate pe spațiul public. 

Ce spune Primăria Sectorului 6:

Dimineața, pe Bulevardul Uverturii, o zonă aglomerată. După renovarea magazinului, proprietarul acestuia a scos sacii cu resturi de materiale ceramice în stradă și acolo i-a lăsat. Ca la expoziție!

A tot sperat că operatorul de salubrizare îi va ridica atunci când trece să colecteze deșeurile reziduale. Nu mică i-a fost mirarea când s-a trezit la ușă cu polițiștii locali, care i-au dat o amendă de 2.000 de lei.

Mai târziu, spre amiază, dintr-un bloc de pe strada Cupolei nr. 5 răsună un zgomot puternic de picamer. 

Lucrările de renovare a unui apartament sunt în plină desfășurare. Proprietarul a scos deja sacii de moloz în spatele blocului, însă a omis să încheie un contract de ridicare a deșeurilor din construcții cu operatorul de salubrizare Urban, autorizat să colecteze astfel de deșeuri în Sectorul 6. 

A declarat că avea intenția să caute o soluție pe o platformă de anunțuri online, mai târziu…

A fost amendat cu 2.000 de lei. 

Un alt caz rezolvat pe strada Dreptății. Un cetățean a considerat că trotuarul este un loc potrivit pentru aruncarea deșeurilor rezultate din construcții. 

Și a lăsat 10 saci plini cu pietre, cărămizi și pământ. Gestul său iresponsabil a fost sancționat cu o amendă de 2.000 de lei.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati