Băluță: Gigantul auto american TESLA și-a deschis primul birou din București, în Sectorul 4

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, anunță că în această dimineață gigantul auto american TESLA și-a deschis primul birou din București, pe Calea Șerban Vodă.

„Compania deținută de al doilea cel mai bogat om din lume, Elon Musk, se alătură astfel investitorilor recunoscuți internațional care aleg comunitatea noastră pentru a porni noi afaceri, lucru care în mod evident mă bucură!

Sosirea în Sectorul 4 a uneia dintre cele mai inovatoare companii, simbol al succesului tehnologic, confirmă direcția bună pe care comunitatea noastră a ales-o în ultimii ani. Aceea a investițiilor masive în infrastructura rutieră, a creșterii economice, a dezvoltării inteligente a orașului, mizând pe folosirea tehnologiilor inovative pentru a ne îmbunătăți viața și pentru a proteja mediul, așa cum prevede noul Bauhaus European, proiect lansat în urmă cu două săptămâni de Comisia Europeană.

Prin urmare, reiau ceea ce am declarat imediat după investițiile în sectorul 4 ale societății americane Can-Pack (care a construit o nouă linie de producție, în valoare de 50 de milioane de euro) și ale SIF Banat-Crișana (care a achiziționat platforma IMGB): comunitatea noastră va continua proiectele de infrastructură ce creează cadrul propice pentru afaceri de anvergură, autohtone sau străine.

Acestea aduc plus valoare la bugetul local, creează locuri de muncă bune și foarte bine plătite, lucru care, în definitiv, înseamnă dezvoltare pentru Sectorul 4″, a scris Băluță, pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati