Bărbat din Bucureşti, arestat preventiv după ce a încălcat ordinul de protecţie. Și-a amenințat părinții pentru că nu îi permit accesul în apartament

Un bărbat din Bucureşti a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a încălcat ordinul de protecţie. El nu avea voie să se apropie de părinţii săi şi de locuinţa lor, dar a mers în faţa uşii şi i-a ameninţat pentru că nu îi permit accesul în apartament.

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au anunţat că un bărbat de 35 de ani a fost reţinut pentru săvârşirea infracţiunilor de nerespectarea măsurilor dispuse în ordinul de protecţie şi ameninţare.

“Secţia 19 Poliţie a fost sesizată, prin sistem 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, fiul său, în vârstă de 35 de ani, ar fi încălcat măsurile dispuse în ordinul de protecţie emis împotriva sa.

Deplasându-se cu operativitate la faţa locului, poliţiştii au luat legătura cu apelantul, un bărbat în vârstă de 65 de ani, iar din cercetări, s-a stabilit că, la data de 19 ianuarie 2024, Judecătoria Sectorului 5 a emis un ordin de protecţie, împotriva fiului victimei, prin care acesta a fost obligat să nu se apropie la o distanţă mai mică de 200 m faţă de părinţii acestuia, precum şi faţă de domiciliul lor”, au afirmat poliţiştii.

Ei au stabilit în urma investigaţiilor că la data de 17 aprilie, în jurul orelor 14.30, respectiv 15.30, bărbatul în vârstă de 35 de ani s-a prezentat în faţa uşii imobilului, “ameninţând victima cu acte de violenţă, pe motiv că nu îi permite accesul în apartament”.

Bărbatul a fost găsit de poliţişti în scara blocului şi dus la poliţie pentru audieri.

El a fost reţinut pentru 24 de ore, iar apoi a fost prezentat instanţei care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati