Bărbat prins după ce a furat bani dintr-un magazin din Sectorul 3

Marți, în jurul orei 18.00, poliţişti din cadrul Secţiei 12 au prins în flagrant delict, un bărbat de 31 de ani, imediat ce a sustras o sumă de bani din incinta unei societăţi comerciale din sectorul 3.

Agenţii de poliţie l-au observat pe bărbat când încerca să părăsească în grabă zona magazinului, l-au somat, iar acesta a încercat să fugă, fiind prins şi imobilizat de poliţişti.

Asupra sa a fost găsită o sumă de bani, iar din primele date a rezultat că ar fi fost sustrasă dintr-un vestiar al complexului comercial.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje, care au efectuat verificări – atât pentru identificarea persoanei/persoanelor vătămate, cât şi pentru identificarea locului în care au fost aruncate portofelele sustrase.

(Având în vedere faptul că traficul auto era extrem de aglomerat la acea oră, în zona complexului comercial, una dintre autospeciale a fost lăsată pe spaţiul verde dintre două locuri de parcare, pentru a nu bloca traficul pe banda 1 de deplasare.)

Ulterior, bărbatul de 31 de ani a fost condus la sediul subunităţii de poliţie, pentru audieri, fiind şi reţinut sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Cercetările sunt continuate de Secţia 12 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, cu bărbatul în cauză sub măsura controlului judiciar.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati