Bărbatul care a sechestrat şi agresat o femeie într-un apartament din Sectorul 5 a fost reţinut

Bărbatul care a sechestrat şi agresat o femeie într-un apartament din Sectorul 5 a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor, marţi, cu propuneri legale.

A fost solicitat sprijinul cetăţenilor şi prin intermediul RO-ALERT, a precizat Poliţia Capitalei.

Poliţiştii Secţiei 24 au salvat, luni, o femeie care era ţinută într-un apartament din Sectorul 5 împotriva voinţei sale şi prezenta urme de violenţă.

‘La data de 7 august, Secţia 24 Poliţie a fost sesizată, de către o femeie, cu privire la faptul că ar fi fost contactată de o prietenă, prin intermediul unei aplicaţii de mesagerie online, care i-ar fi spus că este lipsită de libertate şi agresată la o adresă din Sectorul 5. În urma activităţilor specifice, femeia în vârstă de 45 de ani a fost identificată într-un apartament, unde se afla împreună cu prietenul ei’, informează un comunicat al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Întrucât aceasta prezenta urme de violenţă, a fost preluată de către un echipaj de prim ajutor şi transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate.

De asemenea, bărbatul în cauză a fost condus la sediul subunităţii pentru audieri.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal de către Secţia 24 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati