Bărbatul care a sechestrat şi agresat o femeie într-un apartament din Sectorul 5 a fost reţinut

0
730
foto: Facebook - Direcția Generală de Poliție a Municipiului București

Bărbatul care a sechestrat şi agresat o femeie într-un apartament din Sectorul 5 a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor, marţi, cu propuneri legale.

A fost solicitat sprijinul cetăţenilor şi prin intermediul RO-ALERT, a precizat Poliţia Capitalei.

Poliţiştii Secţiei 24 au salvat, luni, o femeie care era ţinută într-un apartament din Sectorul 5 împotriva voinţei sale şi prezenta urme de violenţă.

‘La data de 7 august, Secţia 24 Poliţie a fost sesizată, de către o femeie, cu privire la faptul că ar fi fost contactată de o prietenă, prin intermediul unei aplicaţii de mesagerie online, care i-ar fi spus că este lipsită de libertate şi agresată la o adresă din Sectorul 5. În urma activităţilor specifice, femeia în vârstă de 45 de ani a fost identificată într-un apartament, unde se afla împreună cu prietenul ei’, informează un comunicat al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Întrucât aceasta prezenta urme de violenţă, a fost preluată de către un echipaj de prim ajutor şi transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate.

De asemenea, bărbatul în cauză a fost condus la sediul subunităţii pentru audieri.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal de către Secţia 24 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.