Bătaie în trafic, în București. Un bărbat a fost reținut de polițiști – VIDEO

0
Pixabay

Un bărbat a fost reţinut de poliţiştii din Bucureşti după ce, în urma unui conflict spontan în trafic, l-ar fi lovit pe un altul. Incidentul a avut loc pe o stradă din Sectorul 1.

Poliţia Capitalei a anunţat, miercuri, că poliţiştii de la Secţia 2 au pus în aplicare un mandat de aducere emis pe numele unui bărbat, cercetat într-un dosar penal de lovire sau alte violenţe.

”La data de 20 martie 2023, Secţia 2 Poliţie a fost sesizată de către o persoană cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orei 15.30, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 1, în urma unui conflict spontan în trafic, un bărbat necunoscut l-ar fi agresat fizic, lovindu-l cu un obiect contondent. Ieri, 21 martie, în urma punerii în aplicare a mandatului de aducere, bănuitul a fost depistat şi condus la audieri”, a arătat sursa citată.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă  Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version