Bătaie pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei. O persoană a intervenit, însă a fost rănită

0
471
foto: Facebook - Direcția Generală de Poliție a Municipiului București

Poliţiştii din Bucureşti au intervenit, luni, după ce au fost sesizaţi cu privire la un conflict derulat pe o stradă din Sectorul 5, între doi bărbaţi.

Secţia 19 de Poliţie Bucureşti a fost sesizată, luni, prin apel 112, cu privire la faptul că pe o stradă din Sectorul 5 doi bărbaţi ar fi implicaţi într-un conflict spontan.

Din cercetări a reieşit faptul că, în urma altercaţiei, o a treia persoană, care ar fi intervenit între cele două, a fost rănită în zona mâinii cu un obiect ascuţit”, informează Biroul de presă al DGPMB.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti de la Secţia 19, precum şi un echipaj de prim-ajutor, care a acordat îngrijiri medicale persoanei vătămate, însă aceasta a refuzat transportul la spital.

„Din investigaţii, poliţiştii au identificat şi depistat persoana bănuită, ulterior fiind condusă la sediul secţiei”, transmite Poliţia Capitalei.

Cercetările sunt continuate de Secţia 19 Poliţie în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi a condiţiilor în care s-a produs incidentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.