Beatrice Mahler: La „Marius Nasta” este angajat un singur pompier, care este în concediu de șase luni

0
83
Institutul Marius Nasta
Foto: Facebook / Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta

La Institutul „Marius Nasta” din București este angajat un singur pompier, dar acesta este în concediu de șase luni, a declarat managerul instituției sanitare, Beatrice Mahler.

Potrivit lui Beatrice Mahler, s-a ajuns la această situație pentru că pompierul respectiv a combinat concediile medicale cu cel de odihnă.

Managerul spitalului a afirmat că ar fi nevoie de o schimbare a legislației pentru a evita astfel de situații, potrivit Digi24.

„Aceste persoane sunt foarte greu de sancționat Este nevoie de o reevaluare a legislației în acest sens. Dacă vrei să te implici, trebuie să fii alături de oameni”, a spus Mahler.

Ea a precizat că echipa tehnică, care verifică instalațiile este formată din trei angajați, și că în institut sunt doi electricieni.

Focul s-a stins ”de la sine”

Beatrice Mahler a menționat că cei care au sunat la 112 au văzut flacără și fum, dar că focul s-a stins repede, „de la sine”.

Mahler a făcut precizări și despre modul în care personalul medical a intervenit la incidentul de duminică seară.

„Angajații și colegii mei s-au comportat exemplar, toți din pavilionul Covid au intrat în zona roșie, adică 24 de persoane – personal medical, asistente, infirmiere, brancardieri”, a spus Mahler.

Potrivit managerului, medicii de gardă au luat legătura cu familia fiecărui pacient.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.