Beatrice Mahler nu este de acord cu carantinarea Bucureștiului: ”Aduce restricții și reguli dure”

Medicul Beatrice Mahler susține că carantinarea Bucureștiului ar aduce restricții și reguli dure, care ar fi greu de suportat după un an de restricții. Managerului Institutului ”Marius Nasta” a precizat că vaccinarea este singura modalitate de protejare.

Medicul face apel la respectarea măsurilor de protecție sanitară și subliniază că instituirea carantinei aduce reguli noi și dure care sunt mult mai greu de suportat. Medicul a subliniat importanța vaccinării, singura modalitate de a ne proteja 100% de formele severe de boală, scrie realitatea.net.

Beatrice Mahler nu este de acord cu carantinarea Bucureștiului

„Să conștientizăm că orice carantinare aduce cu sine alte restricții și alte reguli dure, pe care să le respectăm și pe care este greu să le ducem. Ar fi o carantinare după un an de restricții. În spitale este foarte dificil sunt foarte mulți pacienți cu forme severe. Să fim conștienți că singura metodă terapeutică reală și bazată pe dovezi e vaccinul. Este o metodă profilactică ce poate fi aplicată, iar reacțiile adverse sunt minime și pot fi preîntâmpinate”, a precizat managerul Institutului „Marius Nasta”.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati